The smart Trick of su kaçağı tespit That No One is Discussing

Wiki Article

Son teknoloji cihazlarımız sayesinde, su sızıntılarının kaynağını hassas bir şekilde belirleriz, böylece gereksiz yere yapılan işlemleri önler ve zamandan tasarruf sağlarız.

Herhangi bir yapının alt ya da yan bölümlerindesu sızıntılarıyaşanabilir. Bu gibi durumlarda tesisat alt yapınızı veya duvarlarınızı kontrol ettirmeniz gerekir.

Bunun sebebinin su kaçağı olması gerekmez mi? Ayrıca, banyoda olan bir tıkanıklıkta nasıl olurda bizim tuvalet etkilenir? Normalde üst katın banyosunda sorun varsa hemen altında bulunan bizim banyonun tavanında su akması gerekmez mi ama tuvaletin tavanından akıyor.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Gelen usta boruyu tamir edip gitti ancak su patlağını bulabilmek için 3-5 tane kırdığı fayansı tamir etmeden gitti. Şuan herhangi bir su kaçağı yok ancak fayansların tamir edilmesi lazım bu konuda gardenımcı olur musunuz. Tekrar aynı sorunu yaşamamak için su tesisatının kontrol edilmesini rica ediyorum.

Su kaçağı tespiti için kullanılan çeşitli cihazlar vardır. İşte yaygın olarak kullanılan su kaçak tespit cihazlarından bazıları:

Mutfak Tıkanıklığı Açma: Mutfak giderlerindeki yağ ve yemek artığı gibi tıkanıklıkları açıyoruz.

Biraz enteresan gelebilir ancak bu çalışma sayesinde pis su tesisatındaki arızayı belirleyebilirsiniz. Su sızıntılarının en çok yaşandığı yerlerden birisi klozetler olmaktadır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the finest YouTube expertise and our most recent functions. Learn more

Uzun süre su kaçağı tespiti kullanılabilirlik süreleri – yeniden şarj edilmeye gerek yoktur – yüksek performanslı şarj edilebilir pil teknolojisi sayesinde

Temiz su tesisatının tamiri için kaçağın olduğu yer açılır arızalı yer kesilip ek parça konarak onarımı yapılır.

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

su tesisatçısı Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Bir binadaki su kaçağını bulmak eskiden su tesisatçısı zahmetli ve masraflı bir işti. Duvarların kırılması ve su sızdıran borunun aranması birçok sorunu da beraberinde getiriyordu. Teknolojiyle birlikte artworkık bu işlem tarih oldu. Termal su kaçağı tespit cihazlarıyla duvarları su tesisatçısı kırmadan borular görünebiliyor ve su akışının normal olup olmadığı su kaçağı tespit rahatlıkla tespit edilebiliyor.

Report this wiki page